afdrukken

Speelplein De Piereman

Folder speelplein zomer 2020

Raadpleeg hier de folder met alle informatie over de praktische werking van de speelpleinwerking tijdens de zomerakantie 2020.
Inschrijvingen voor de maand juli voor kinderen waarvan de ouders moeten werken starten op maandag 8 juni om 18u.

Een belangrijke richtlijn die we nog heel graag meegeven voor het plannen van de zomer en die geldt voor het hele jeugdaanbod (speelpleinen kampen, voetbaltrainingen…):
Ouders krijgen het advies om per week slechts voor 1 bubbel (bv. op het speelplein OF een kamp) te kiezen. Combineer dus geen activiteiten met andere groepen.
Dit is in het belang van ieders gezondheid. Probeer buiten het jeugdaanbod dus zo weinig mogelijk contact te hebben met andere personen.   

Speelpleinperiodes 2020

PAASVAKANTIE
van maandag 6 april tot en met vrijdag 17 april (niet op maandag 13 april)
Inschrijvingen vanaf donderdag 20 februari om 18u. tot en met vrijdag 13 maart

ZOMERVAKANTIE
van woensdag 1 juli tot en met vrijdag 21 augustus (niet op 21 juli)

Inschrijvingen vanaf donderdag 7 mei om 18u.
De laatste dag om in te schrijven voor de maand juli is vrijdag 5 juni, tot en met vrijdag 3 juli kan je nog inschrijven voor de maand augustus (onder voorbehoud van vrije plaatsen).
Er is een inschrijvingsstop dus snel zijn is de boodschap! 


OPGELET! Omwille van het coronavirus verwachten wij pas eind mei een beslissing over alle zomer-activiteiten waaronder speelpleinwerking. Daarom wordt de start van de inschrijvingen uitgesteld. De speelpleinfolder met de aangepaste informatie zal verspreid worden via de digitale kanalen van de scholen. Wil je graag rechtstreeks een exemplaar ontvangen in jouw mailbox? Stuur dan een mailtje naar piereman@grimbergen.be.

Er dient online ingeschreven te worden. Onder het onderdeel "ouders en kinderen" -> "hoe inschrijven?" vind je de link naar het online inschrijvingsprogramma.
Heb je problemen met het online inschrijven of beschik je niet over een computer met internetverbinding? Bel gerust naar de medewerkers van de dienst Vrije Tijd op het nummer 02/260.12.69.